Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

E-cigaretter / Engångsvape

Engångsvapes banderoll

Hos Eurobrands.se hittar du ett stort utbud av elektroniska cigaretter eller i det här fallet Engångsvapes.Vi har ett stort sortiment av olika smaker från dom största tillverkarna av vape pennor. Väljer du att bli kund hos oss kan du alltid förvänta dig snabba leveranser, korrekt antal, fördelaktiga priser och 100% uppbackning av Eurobrands team. Vi är specialister på engångs e-cigaretter och har många års erfarenhet av vaping. Vi vill erbjuda våra återförsäljare låga priser på engångs vape till butik. Våran vision med att starta Eurobrands.se är att det ska vara enkelt att köpa och sälja engångs e-cigg i butiker. Vi vill nå ut med våra produkter, produkter som i många fall har hjälpt folk att bli rökfria.

Sälj engångs vape i butik

Är du intresserad av volymer av engångs vape? Vi kommer alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra återförsäljare i butik som vill sälja engångscigg. Eurobrands kommer alltid att erbjuda dem bästa Engångsvejpen till dom bästa priserna. Vi har under många år jobbat fram lukrativa avtal som gör att vi kan erbjuda våra återförsäljare av Engångsvape dem bästa priserna på marknaden. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra egna avtal som i förlängningen leder till bättre priser för er.

Bli återförsäljare av Engångs vapes

Som återförsäljare av Eurobrands sortiment av engångsvape kan du förvänta dig produkter av högsta kvalitè. Vi kommer aldrig att tumma på kvalitèn när det gäller våra produkter. Vi har både nikotinfria och nikotinbaserade engångs cigg.

Vad finns det för smaker på engångs vapes?

Eurobrands erbjuder många olika smaker i våra engångsvapes. Vi har klassiska smakprofiler såsom Menthol, Tobak, Mint, Bär, Frukt, Desserter och många fler smaker. Vi saluför endast dom bästa produkterna på den svenska marknaden - noga utvalda smakprofiler baserat på dom populäraste smakerna och dom senaste trenderna inom vaping världen.

Finns det tobaksfria engångsvejps?

Ja. Det finns både tobak & nikotinfria vapes hos oss. Majoriteten av våra engångs vape är tobaksfria.. Söker du disposables till din butik som inte innehåller tobak så har du kommit helt rätt!

Finns det nikotinfria engångs vape?

Ja! Vi har nikotinfria engångsvapes. Vi erbjuder vejps utan nikotin från varumärken som , och . Majoriteten av våra produkter innehåller nikotin, så kallat nikotinsalt (20mg /ml) som har en annan kemisk struktur än vanligt nikotin. Detta är för att du ska få ett snabbare upptag som liknar vanliga cigaretter.
Vi kommer att uttöka vårat utbud på engångsvapes som är nikotinfria.

När min Engångs e-cigg är slut, vad gör jag då?

Din engångs vape pen innehåller ett batteri som ska sorteras som elavfall. Enheten innehåller även olika metaller - se över vad som gäller i just din kommun vid hantering av elavfall och metaller. E cigaretten innehåller e vätska - Se över hur även detta ska hanteras.

Vad kostar en engångsvape?

Vi har engångsvapes i flera olika prisklasser, både för den ekonomiska användaren och livsnjutaren. Just nu har vi engångsvapes i prisklasserna:

  • 49:90 - 69:90 (Vont To Go & Voom Bar)
  • 79:90 - 89:90 (Pod Salt GO, Salt Switch, Puffmi, Nasty Fix, Dinner lady, Elite, Phix, Voom Iris, Frunk Bar, N-One)
  • 99:90 (Dinner lady v800)

Hur länge räcker en engångsvape?

Det varierar stort bland användare. Beroende på hur djupa bloss du tar, hur långa och intensiva dina bloss är. Vissa tillverkare har även valt att hålla ner antalet puffs / bloss medans vissa har valt den andra vägen - många puffs. Vi har enheter som har 250 puffar och enheter som har upp till 800 puffar och allt däremellan..

Läs mer
Visa mindre
Lost Mary BM600 Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
10st smaker
Aroma King Cosmic Max Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
Aroma King Gem Bar Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
10st nya smaker
Pachamama Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
Powerbar Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
2 varianter - 10mg & 20mg
Vapesoul Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
Dinner Lady V800 Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
Riot Bar Engångs Vape 10mg DFP (5st)
Färdigt paket för återförsäljare
I VG Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare
Riot Bar Engångs Vape Nikotinfri DFP (5st)
Färdigt paket för återförsäljare
Riot Bar Engångs Vape 20mg DFP (5st)
Färdigt paket för återförsäljare
Pura Lite Engångs Vape DFP (10st)
Färdigt paket för återförsäljare