Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Köp Coils av oss - Sälj i din butik

Som återförsäljare av Eurobrands produkter av coils kan du förvänta dig dedikerad service, produkter av kvalitè och en kundfixering utöver det vanliga. Vi är specialister inom ämnet och säljer endast produkter som vi själv använder. Vi vill göra det enkelt att köpa & sälja vape, köpa & sälja coils och att bli återförsäljare av coils.

Vilka coils ska jag välja?

Som tidigare nämnt så säljer vi endast godkända produkter av hög kvalitè. Det finns en djungel av coils till e-cigg och många alternativ där ute. Du kan känna dig trygg när du handlar av oss, vi är alltid up to date med att ha den senaste teknologin inom vejping. Du kan alltid rådfråga oss vilka rekommendationer vi har.

Några av våra populäraste varumärken:

Vad är en Coil?

En mycket viktig komponent till e-cigaretter. Detta är själva förbränningen i tanken på maskinen och det är här e-vätskan förångas. Coils finns i olika motstånd med olika egenskaper anpassade för olika behov. Vissa coils har mer fokus på smakproduktion och vissa har mer fokus på stora moln . Detta avgörs genom motståndet på coilen.

Det är viktigt att coilen byts ut med jämna mellanrum, när smak eller ångproduktion blir påverkad är det dags att byta. Ett tydligt tecken på att det är dags att byta coil är att vapen smakar bränt eller att enheten spottar/läcker e-juice i munnen vid användning. Det är viktigt att man behandlar sin coil varsamt om man vill att den ska räcka länge - att man helt enkelt inte drar för långa bloss, för hårda bloss eller för ofta.

Information om försäljning i butik

Om du vill sälja e-cigaretter åt oss är det viktigt att du gör en anmälan om försäljning. Du kan läsa mer här om vad som gäller som återförsäljare i butik av e-cigg och tillbehör.

Läs mer 
Visa mindre

Filtrera

Varumärke