Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

Tillbehör till E-cigg - Låga priser som återförsäljare

Hos oss kan du köpa reservdelar till vape och e-cigg. Du hittar också glas, bomull, drip-tips, o-ringar, batteriwraps och andra övriga tillbehör inom e-cigg. Vi har alla dom produkter du behöver och skulle det mot förmodan saknas något, låt oss höra det, vi kommer göra vårat yttersta för att tillfredställa dig som kund för att du i förlängningen ska kunna göra dina kunder nöjda.

Batteriladdare till lägst priser

Vi erbjuder också laddare och kablar till e-cigaretter. En extern laddningsstation är skapad för att dina kunder ska kunna ladda sina ecigg på ett effektivt och säkert sätt. Vi har olika storlekar / antal slots i våra batteriladdare, allt ifrån 2 slots upp till 8 slots. Kontakta våran support om du är osäker på vad du ska välja. Alla våra batteriladdare har inbyggda säkerhetsfunktioner och kortslutningskydd

Våra wraps finns för dom kunder som är kräsna eller bara vill styla om sitt batteri.

Verktyg & bomull till e-cigg

Yes! Vi erbjuder även detta. Vi har bomull som är tillverkat av kända varumärken och som inte har några konstiga tillverkningsmetoder eller innehåller några föroreningar från tillverkning. Våran bomull har en snabb och smidigt uppsugningsförmåga. Verktyg, såsom skruvmejslar, avbitartänger och tweezers hittar du också under vårat sortiment.

Läs mer 
Visa mindre

Filtrera

Varumärke