Express & gratis fraktalternativ        Snabba leveranser       Över 300 smaker                 

E-juice återförsäljare - Beställ E-juice här

Här kan du beställa e-juice till din butik genom vår e-juice B2B-butik, så om du är på jakt efter att köpa e-juice till din butik så har du kommit till rätt ställe. Vi har åratal av erfarenhet av försäljning av e-juice och har under alla dessa år finslipat vårt sortiment på vape marknadens bästsäljande e-juicer.

I vårt utbud så finner du över 300 vape juicer. E-vätskorna innehåller nikotin men det finns även nikotinfria alternativ som är märkta med 0mg.

Beställ rätt e-juice produkter till din butik

När du väljer Eurobrands som din e-juice återförsäljare så hjälper vi dig under hela resans gång. Vi har ett dedikerat support team som finns tillgängliga om några frågor eller funderingar skulle uppstå om ejuice produkterna.

E-vätskorna vi säljer passar till olika e-cigaretter då e-vätskorna har olika viskositeter vilket förknippas med VG (vegetabiliskt glycerin) och PG (propylenglykol). Vi rekommenderar e-vätskor med låg VG-halt till e-cigaretter med låg effekt och e-vätskor med hög VG-halt till e-cigaretter med hög effekt då ju mer VG-halt en e-vätska har desto "tjockare" blir e-vätskan.

Eurobrands erbjuder även personalutbildning så att er personal bättre kan förstå produkten ni säljer och i sin tur kan ge era kunder en bättre upplevelse.

Bli e-juice återförsäljare idag

Om du väljer att bli en ejuice återförsäljare idag och lägger en beställning (före kl 12:00) så skickar vi produkterna samma dag och vanligtvis så tar det 1-2 arbetsdagar för att din beställning skall komma fram till din butik. Det finns även möjlighet att hämta ut din ejuice order i någon av våra fysiska vape butiker.

Välj bland över 300 smaker

I vårt sortiment på e-juice så finner du över 300 olika e-vätskor som har olika egenskaper och smaker. Du får även möjlighet att välja olika nikotinhalter och VG/PG-halter på e-vätskorna. E-vätskorna som innehåller nikotin är märkta med antingen 3mg, 6mg, 12mg, 18mg eller 20mg, de e-vätskor som är märkta med 0mg är nikotinfria.

Vi saluför kända och populära ejuice varumärken som är mycket uppskattade på den svenska vape marknaden:

  • I VG Liquids
  • Dinner Lady
  • Pachamama
  • Legends of Norrland
  • Charlie's Chalk Dust
  • Vampire Vape
Läs mer
Läs mindre

Filtrera

Varumärke
Volym